Nieuwe klant: Pas Reform

Pas Reform is een internationaal bedrijf, dat geïntegreerde totaaloplossingen biedt voor de broederij-industrie. Sinds haar oprichting in 1919 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van broederijsystemen in de wereld.

 Pas Reform is actief in de volgende productgroepen:

  •  industriële broedmachines, voor de productie van uniforme, robuuste eendagskuiken
  • broederijautomatiseringssystemen, voor het efficiënt verwerken van broedeieren en eendagskuikens
  • klimaatbeheersingsapparatuur, voor een duurzame en hygiënische lucht- en waterbehandeling

Pas Reform heeft uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen en inbedrijfstellen van deze systemen.

 

Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Pas Reform Academy, dat in nauwe samenwerking met klanten en universiteiten onderzoek verricht naar de invloed van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken.

Deze specialistische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten voor de broederij-industrie, en het trainen en begeleiden van broedmeesters. 

Pas Reform exporteert naar meer dan 100 landen. De verkoop- en serviceactiviteiten verlopen via hoofdlocaties in Nederland, Brazilië en de VS. Daarnaast beschikt Pas Reform over eigen verkoopkantoren en service centers in China, India, Indonesië, Mexico, Rusland, Saudi Arabië, Thailand en Zuid-Afrika, en een uitgebreid netwerk van lokale partners en handelsagenten. De producten worden vanuit logistieke centra in Doetinchem (NL), Jacksonville (USA) en Rio Claro (BR) over de hele wereld gedistribueerd.

 Bij Pas Reform werken 200 mensen, die zich vooral focussen op ontwikkeling, verkoop, eindassemblage en service van de broederij-systemen.

 Bezoek de website van Pas Reform

 Pas Reform is een bedrijf dat onder andere kuikenbroederijen bouw over de hele wereld. Deze organisatie verzorgt het complete proces. Van het ontwerp van het gebouw en ontwerp van de machinale installaties tot aan de bouw daarvan. Tevens verzorgen ze de speciaal door hen ontworpen broedkasten en de luchtbehandeling die daarbij hoort. Natuurlijk verzorgen ze ook de gehele W-, en E-installatie die bij zo’n bedrijf hoort.

 Wij zijn als Jures Techniek trots op het feit dat we deel uit mogen maken van dit proces op gebied van het aanleveren van een compleet op te bouwen reinigingssysteem voor de oppervlaktereiniging.

Wij hebben, speciaal voor deze toepassing, een lijn ontwikkeld van pompsystemen (centrifugaal) met diverse werkdrukken en volumes.

Tevens een nieuwe lijn van Schuim,-Reiniging,-Desinfecteer stations die eenvoudig te bedienen zijn en voor de klantenkring van PasReform wereldwijd toepasbaar.

SRDSdigitaal  DSC6440 v1  SRDSfrontdigitaal  DSC6439 v1  SRDudigitaal  DSC6442 v1 

Contactinformatie

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl over
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl