Nieuwe klant: Struik

"De Europese Smaakmaker"

Sinds 1950 is Struik Foods de smaakmaker van Europa. Struik Foods is ontstaan als een familiebedrijf en tot op de dag van vandaag is het bedrijf nog altijd in handen van dezelfde familie Struik. Struik Foods bestaat naast Struik ook uit andere sterke merken, zoals Sonnen Bassermann in Duitsland, Ye Olde Oak in Engeland en California. We staan voor kwaliteit, gemak, smaak en veilige voedselproductie. Onze productieprocessen zijn gecertificeerd door de belangrijkste internationale instituten, waaronder British Retail Consortium (BRC), International Food Standard (IFS) en Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO). 

 

De grootste keuken

Onze getalenteerde en enthousiaste medewerkers zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten nog beter, verantwoorder en nóg lekkerder te maken. Met onze gecertificeerde koks en de modernste technologie maken we de beste soepen, hotdogs en bouillons. We noemen ons bedrijf daarom ook wel eens ‘One of the greatest kitchens in the world’.

Het hart van de foodkennis

Ons hoofdkantoor en innovatiecentrum zijn gevestigd in Voorthuizen (op de Veluwe), waar ook de oorsprong van ons bedrijf ligt. Maar we hebben inmiddels kantoren en productielocaties in zeven Europese landen. Voorthuizen is niet alleen een plek waar we ons heel erg thuis voelen, het is ook het hart van ‘Food Valley’; een Nederlandse regio, die zelfs internationaal bekend staat om de unieke combinatie van agro, food, kennis, research en innovatie in samenwerking met Wageningen University. Zo zitten we altijd dicht bij het vuur.

Contactinformatie

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl over
+31(0)412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl